Bog & idéAne Trap

Bøger skrevet af Ane Trap

Læs mere om Ane Trap
1 produkter
1 produkter
Ortopædkirurgi
BOEGERTILSTAERKPRIS
OrtopædkirurgiPeter Muus
512,96 DKK
Indbundet
(0)
Ortopædkirurgi

Mere om Ane Trap

Hos Bog & idé kan du blot finde en enkelt bog af Ane Trap. Det er "Ortopædkirurgi". Den er publiceret af Gyldendal på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Ane Traps "Ortopædkirurgi"

Det er muligt at købe Ane Traps "Ortopædkirurgi" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Ane Trap skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Ane Trap