Bog & idéAnette Borchorst

Bøger skrevet af Anette Borchorst

Læs mere om Anette Borchorst
6 produkter
6 produkter
Introduction to Political Sociology
Introduction to Political SociologyRune Stubager
409,95 DKK
Hæftet
(0)
Introduction to Political Sociology
Det danske samfund
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det danske samfundHans Thor Andersen
509,96 DKK
Hæftet
(0)
Det danske samfund
Socialpolitik
SocialpolitikFinn Diderichsen
549,95 DKK
Hæftet
(0)
Socialpolitik
Dansk flexicurity
Dansk flexicurityTorben M. Andersen
309,95 DKK
Hæftet
(0)
Dansk flexicurity
Konflikt og konsensus
Konflikt og konsensusAnette Borchorst
349,95 DKK
EBOG
(0)
Konflikt og konsensus
Usikker modernitet - Danskernes værdier fra 1981 til 2017
Usikker modernitet - Danskernes værdier fra 1981 til 2017Rune Stubager
349,95 DKK
Hæftet
(1)
Usikker modernitet - Danskernes værdier fra 1981 til 2017

Mere om Anette Borchorst

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger skrevet af Anette Borchorst. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Borchorsts nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Konflikt og konsensus" udgivet af Frydenlund Academic - "Konflikt og konsensus" udgivet af Frydenlund Academic - "Introduction to Political Sociology" udgivet af Gyldendal - "Usikker modernitet - Danskernes værdier fra 1981 til 2017" udgivet af Gyldendal - "Seksuel chikane på arbejdspladsen" udgivet af Aalborg Universitetsforlag - "Socialpolitik" udgivet af HansReitzels - "Socialpolitik" udgivet af - - "Før usynligheden" udgivet af Gyldendal - "Kønsmagt under forandring" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Socialpolitik" i serien "Socialpædagogisk Bibliotek" udgivet af Gyldendal - "Før og efter stemmeretten" i serien "Køn, samfund og politik" udgivet af Frydenlund - "Dansk flexicurity" i serien "Samfund i forandring" udgivet af Gyldendal - "Introduction to Political Sociology" udgivet af HansReitzels - "Køn, magt og beslutninger" udgivet af Magtudredningen - "Ligestillingspolitik som diskurs og praksis" udgivet af Samfundslitteratur

Bøger af Anette Borchorst

Der er 15 tilgængelige bøger af Anette Borchorst hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Anette Borchorst fås i udvalgte formater. Anette Borchorst bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Anette Borchorsts "Konflikt og konsensus"

"Konflikt og konsensus" findes på den digitale boghylde som ebog. Med "Konflikt og konsensus" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Frydenlund Academic.

"Konflikt og konsensus" af Anette Borchorst

Det er muligt at købe Anette Borchorsts "Konflikt og konsensus" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Frydenlund Academic, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anette Borchorst