Bog & idéAnette Fonnesbæk Skyt

Bøger skrevet af Anette Fonnesbæk Skyt

Læs mere om Anette Fonnesbæk Skyt
1 produkter
1 produkter
Ny mundtlighed i dansk. Ind i teksten - ud til publikum
Ny mundtlighed i dansk. Ind i teksten - ud til publikumAnette Fonnesbæk Skyt
329,95 DKK
Hæftet
(0)
Ny mundtlighed i dansk. Ind i teksten - ud til publikum

Mere om Anette Fonnesbæk Skyt

Hvis du søger en bog fra Anette Fonnesbæk Skyt, tilbyder vi et bredt udbud på den digitale boghylde her hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Skyts seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ny mundtlighed i dansk. Ind i teksten - ud til publikum" udgivet af Gyldendal - "Fagteamets arbejde med nye prøveformer" i serien "Fagteamserien" udgivet af Dafolo

Mere om Anette Fonnesbæk Skyts bøger

Anette Fonnesbæk Skyt har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan kun købe bøgerne fra Skyt som hæftet. Bøgerne af Skyt er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Anette Fonnesbæk Skyts "Ny mundtlighed i dansk. Ind i teksten - ud til publikum"

Hos Bog & idé er "Ny mundtlighed i dansk. Ind i teksten - ud til publikum" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Anette Fonnesbæk Skyt "Fagteamets arbejde med nye prøveformer"

"Fagteamets arbejde med nye prøveformer" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Fagteamserien". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dafolo.
Detaljer
Fulde navn:
Anette Fonnesbæk Skyt