Bog & idéAnette Grønning

Bøger skrevet af Anette Grønning

4 produkter
4 produkter
Professionelle samtaler og empatiske relationer
Professionelle samtaler og empatiske relationerHelle Nørrelykke
303,96 DKK
Hæftet
(0)
Professionelle samtaler og empatiske relationer
Digitale samtaler
Digitale samtalerAnette Grønning
149,95 DKK
Paperback
(0)
Digitale samtaler
Sociale medier i skole og fritid
Sociale medier i skole og fritidLotte Nyboe
269,95 DKK
Hæftet
(1)
Sociale medier i skole og fritid
Designing New Media
Designing New MediaAnette Grønning
219,95 DKK
EBOG
(0)
Designing New Media

Mere om Anette Grønning

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Anette Grønning. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Grønning.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Anette Grønnings bøger kan købes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Narrative Medicine" udgivet af Gads Forlag - "Relationer i sundhedsvæsenet" udgivet af Samfundslitteratur - "Ph.D-serie. Anette Grønnings Personen bag" udgivet af Copenhagen Business School Press - "Professionelle samtaler og empatiske relationer" udgivet af Gyldendal - "Digitale samtaler" i serien "Kort og præcist om medier og kommunikation" udgivet af Samfundslitteratur - "Designing New Media" udgivet af HansReitzels - "Designing New Media" udgivet af Hans Reitzels Forlag - "Sociale medier i skole og fritid" i serien "Relationsprofessionsserien" udgivet af Akademisk Forlag

Bøger skrevet af Anette Grønning

Der er otte tilgængelige bøger af Anette Grønning hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Grønnings bøger kommer i et udvalg af formater. Anette Grønning bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Anette Grønnings "Narrative Medicine"

Det er muligt at købe Anette Grønnings "Narrative Medicine" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gads Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Anette Grønning "Relationer i sundhedsvæsenet"

"Relationer i sundhedsvæsenet" kan købes som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Samfundslitteratur, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anette Grønning