Bog & idéAnette Helbo Sørensen

Bøger skrevet af Anette Helbo Sørensen

Læs mere om Anette Helbo Sørensen
1 produkter
1 produkter
Plantebiologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
PlantebiologiAnette Helbo Sørensen
356,96 DKK
Hæftet
(0)
Plantebiologi

Mere om Anette Helbo Sørensen

Vi har hos Bog & idé flere bøger af Anette Helbo Sørensen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste udgivelser fra Helbo Sørensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Plantebiologi" udgivet af Erhvervsskolernes Forlag - "Plantebiologi" udgivet af Erhvervsskolernes Forlag - "Plantebiologi" udgivet af Erhvervsskolernes Forlag - "Plantebiologi" udgivet af Erhvervsskolernes Forlag

Anette Helbo Sørensens bøger

Der er fire tilgængelige bøger af Anette Helbo Sørensen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Helbo Sørensens bøger kommer blot som hæftet. Helbo Sørensens bøger er desuden udgivet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Erhvervsskolernes Forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Anette Helbo Sørensens "Plantebiologi"

Det er muligt at købe Anette Helbo Sørensens "Plantebiologi" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Erhvervsskolernes Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Anette Helbo Sørensen "Plantebiologi"

Det er muligt at købe Anette Helbo Sørensens "Plantebiologi" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Erhvervsskolernes Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anette Helbo Sørensen