Bog & idéAnette Karine Banke

Bøger skrevet af Anette Karine Banke

Læs mere om Anette Karine Banke
2 produkter
2 produkter
Når had spænder ben
BOEGERTILSTAERKPRIS
Når had spænder benAnette Karine Banke
157,66 DKK
Hæftet
(0)
Når had spænder ben
Når had spænder ben
STREAM
Når had spænder benAnette Karine Banke
119,95 DKK
Lydbog
(0)
Når had spænder ben

Mere om Anette Karine Banke

Du kan kun finde en enkelt bog af Anette Karine Banke her hos Bog & idé. Det er "Når had spænder ben". Den er udgivet af Forlaget mellemgaard på dansk.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Når had spænder ben" af Anette Karine Banke

"Når had spænder ben" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Forlaget mellemgaard, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Anette Karine Banke skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Anette Karine Banke