Bog & idéAnette Lykke Hindhede

Bøger skrevet af Anette Lykke Hindhede

Læs mere om Anette Lykke Hindhede
1 produkter
1 produkter
Forebyggende sundhedsarbejde
Forebyggende sundhedsarbejdeBjørn E. Holstein
659,95 DKK
Hæftet
(0)
Forebyggende sundhedsarbejde

Mere om Anette Lykke Hindhede

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger af Anette Lykke Hindhede. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Hindhedes nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Forebyggende sundhedsarbejde" udgivet af Gyldendal - "Forebyggende sundhedsarbejde" udgivet af Gyldendal

Mere om Anette Lykke Hindhedes bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Anette Lykke Hindhede hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Du kan kun bestille bøgerne fra Hindhede som hæftet. Bøgerne af Hindhede er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Gyldendal.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Forebyggende sundhedsarbejde" af Anette Lykke Hindhede

Det er muligt at købe Anette Lykke Hindhedes "Forebyggende sundhedsarbejde" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Anette Lykke Hindhede "Forebyggende sundhedsarbejde"

"Forebyggende sundhedsarbejde" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anette Lykke Hindhede