Bog & idéAnette Prehn Eiken

Bøger skrevet af Anette Prehn Eiken

Læs mere om Anette Prehn Eiken
3 produkter
3 produkter
Coach dig selv
Coach dig selvKjeld Fredens
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Coach dig selv
Coach dig selv - og få hjernen med til en forandring
Coach dig selvAnette Prehn
79,95 DKK
EBOG
(0)
Coach dig selv
Coach dig selv - og få hjernen med til en forandring
STREAM
Coach dig selvAnette Prehn
79,95 DKK
Lydbog
(0)
Coach dig selv

Mere om Anette Prehn Eiken

Anette Prehn Eiken har forskellige bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Eikens nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Coach dig selv - og få hjernen med til en forandring" udgivet af Gyldendal Business - "Coach dig selv" udgivet af Gyldendal Business - "Coach dig selv" udgivet af Gyldendal Business

Bøger af Anette Prehn Eiken

Du kan købe tre bøger af Anette Prehn Eiken her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Eikens bøger kommer i samtlige formater. Bøgerne af Eiken er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Gyldendal Business.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Anette Prehn Eikens "Coach dig selv - og få hjernen med til en forandring"

Hos Bog & idé er "Coach dig selv - og få hjernen med til en forandring" tilgængelig som e-bog. Med "Coach dig selv - og få hjernen med til en forandring" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal Business.

Anette Prehn Eiken "Coach dig selv"

"Coach dig selv" er tilgængelig som lydbog. Når du køber "Coach dig selv" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er afsluttet. Det vil sige, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal Business.
Detaljer
Fulde navn:
Anette Prehn Eiken