Bog & idéAnette Roed

Bøger skrevet af Anette Roed

Læs mere om Anette Roed
1 produkter
1 produkter
Håndbog til pædagoguddannelsen
BOEGERTILSTAERKPRIS
Håndbog til pædagoguddannelsenAnders Skriver Jensen
433,46 DKK
Indbundet
(0)
Håndbog til pædagoguddannelsen

Mere om Anette Roed

Anette Roed har mange bøger, der kan købes hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Roed.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Håndbog til pædagoguddannelsen" udgivet af HansReitzels - "Håndbog til pædagoguddannelsen" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Anette Roed

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Anette Roed hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Roeds bøger fås i udvalgte formater. Roeds bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Håndbog til pædagoguddannelsen" af Anette Roed

"Håndbog til pædagoguddannelsen" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er HansReitzels, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Håndbog til pædagoguddannelsen" af Anette Roed

"Håndbog til pædagoguddannelsen" er tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Anette Roed