Bog & idéAnette Stokbro

Bøger skrevet af Anette Stokbro

Læs mere om Anette Stokbro
1 produkter
1 produkter
Pædiatrisk fysioterapi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Pædiatrisk fysioterapiGitte Platz
413,96 DKK
Indbundet
(0)
Pædiatrisk fysioterapi

Mere om Anette Stokbro

Der er blot én bog af Anette Stokbro tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Pædiatrisk fysioterapi". Den er publiceret af Gyldendal på dansk. "Pædiatrisk fysioterapi" er desuden udgivet i serien "Fysio/Munksgaard".

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Pædiatrisk fysioterapi" af Anette Stokbro

"Pædiatrisk fysioterapi" er tilgængelig online som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen er en del af Stokbros serie "Fysio/Munksgaard". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Anette Stokbro fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Anette Stokbro