Bog & idéAngelica Wallmark

Bøger skrevet af Angelica Wallmark

Læs mere om Angelica Wallmark
1 produkter
1 produkter
Påsat brand i omstridt hus
Påsat brand i omstridt husAngelica Wallmark
39,95 DKK
EBOG
(0)
Påsat brand i omstridt hus

Mere om Angelica Wallmark

Hos Bog & idé kan du bare købe en enkelt bog af Angelica Wallmark. Det er "Påsat brand i omstridt hus". Den er publiceret af Lindhardt og Ringhof på dansk. "Påsat brand i omstridt hus" er desuden tilknyttet serien "Dansk kriminalreportage".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Påsat brand i omstridt hus" af Angelica Wallmark

Det er muligt at købe Angelica Wallmarks "Påsat brand i omstridt hus" som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Påsat brand i omstridt hus" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af serien "Dansk kriminalreportage". Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Wallmark, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Angelica Wallmark