Bog & idéAngelique Umugwaneza

Bøger skrevet af Angelique Umugwaneza

Læs mere om Angelique Umugwaneza
1 produkter
1 produkter
Rwandas børn
Rwandas børnAngelique Umugwaneza
49,95 DKK
e-bog
(0)
Rwandas børn

Mere om Angelique Umugwaneza

Der findes flere bøger skrevet af Angelique Umugwaneza online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bogudgivelser fra Umugwaneza.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Rwandas børn" udgivet af Gyldendal - "Rwandas børn" i serien "Gyldendal paperback" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Angelique Umugwaneza

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Angelique Umugwaneza hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Angelique Umugwaneza fås i flere formater. Bøgerne af Umugwaneza er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Gyldendal.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Rwandas børn" af Angelique Umugwaneza

Hos Bog & idé er "Rwandas børn" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Angelique Umugwaneza "Rwandas børn"

Det er muligt at købe Angelique Umugwanezas "Rwandas børn" som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Rwandas børn" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har færdiggjort købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er en del af Umugwanezas serie "Gyldendal paperback". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Angelique Umugwaneza