Bog & idéAnine Boisen

Bøger skrevet af Anine Boisen

Læs mere om Anine Boisen
2 produkter
2 produkter
Unge og hash
BOEGERTILSTAERKPRIS
Unge og hashAnine Boisen
251,96 DKK
Hæftet
(0)
Unge og hash
Unge og hash
Unge og hashAnine Boisen
219,95 DKK
EBOG
(0)
Unge og hash

Mere om Anine Boisen

Der er mange bøger fra Anine Boisen til salg her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Boisens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Unge og hash" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Unge og hash" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S

Bøger af Anine Boisen

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Anine Boisen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Boisens bøger kommer i udvalgte formater. Boisens bøger er desuden skrevet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Dansk Psykologisk Forlag A/S.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Unge og hash" af Anine Boisen

"Unge og hash" er til salg som ebog. Med "Unge og hash" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dansk Psykologisk Forlag A/S.

"Unge og hash" af Anine Boisen

"Unge og hash" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S.
Detaljer
Fulde navn:
Anine Boisen