Bog & idéAnita Jensen

Bøger skrevet af Anita Jensen

Læs mere om Anita Jensen
4 produkter
4 produkter
Kultur og sundhed
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kultur og sundhedAnita Jensen
254,96 DKK
Hæftet
(0)
Kultur og sundhed
Krystallens lys
Krystallens lysAnita Jensen
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Krystallens lys
Kultur og sundhed
Kultur og sundhedAnita Jensen
219,95 DKK
EBOG
(0)
Kultur og sundhed
Kultur og sundhed
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kultur og sundhedAnita Jensen
348,46 DKK
Hæftet
(0)
Kultur og sundhed

Mere om Anita Jensen

Her hos Bog & idé har du et bredt udbud af bøger af Anita Jensen. På listen nedenfor ser du Jensens nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Krystallens lys" udgivet af Historia - "Kultur og sundhed" udgivet af Turbine Akademisk

Bøger af Anita Jensen

Anita Jensen har to bøger online her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Du kan kun finde Jensens bøger som hæftet. Bøgerne af Jensen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Krystallens lys" af Anita Jensen

"Krystallens lys" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Historia, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Anita Jensen "Kultur og sundhed"

Hos Bog & idé er "Kultur og sundhed" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Turbine Akademisk, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anita Jensen