Bog & idéAnita Rønne

Bøger skrevet af Anita Rønne

Læs mere om Anita Rønne
1 produkter
1 produkter
Ret SMART
Ret SMARTAnita Rønne
349,95 DKK
EBOG
(0)
Ret SMART

Mere om Anita Rønne

Anita Rønne har flere bøger, der kan købes hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Rønnes bøger.
Bøgerne fra Anita Rønne udbydes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Perspectives on Energy Law: Denmark and Beyond" udgivet af Ex Tuto Publishing - "Ret SMART" udgivet af DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag - "Ret SMART" udgivet af Djøf Forlag - "Fred, forsoning og mægling" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Fred, forsoning og mægling" udgivet af Jurist- og Økonomforbundets Forlag - "Miljøretten Energi og klima" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet

Bøger skrevet af Anita Rønne

Anita Rønne har seks bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Anita Rønne kommer i forskellige formater. Bøgerne af Rønne er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Anita Rønnes "Perspectives on Energy Law: Denmark and Beyond"

Det er muligt at købe Anita Rønnes "Perspectives on Energy Law: Denmark and Beyond" som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Ex Tuto Publishing.

"Ret SMART" af Anita Rønne

"Ret SMART" kan købes som ebog. Hvis du køber "Ret SMART" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anita Rønne