Bog & idéAnja Bay

Bøger skrevet af Anja Bay

Læs mere om Anja Bay
3 produkter
3 produkter
Smertefri fødsel
Smertefri fødselAnja Bay
269,95 DKK
Hæftet
(0)
Smertefri fødsel
Smertefri fødsel
Smertefri fødselAnja Bay
139,95 DKK
EBOG
(0)
Smertefri fødsel
Smertefri amning
Smertefri amningAnja Bay
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Smertefri amning

Mere om Anja Bay

Der er en del bøger skrevet af Anja Bay tilgængelig online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Bays udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Smertefri amning" udgivet af Grønningen 1 - "Smertefri fødsel" udgivet af People'sPress - "Smertefri fødsel" udgivet af People'sPress

Bøger skrevet af Anja Bay

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Anja Bay hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Anja Bay kan købes i flere forskellige formater. Bays bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Smertefri amning" af Anja Bay

Hos Bog & idé er "Smertefri amning" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Grønningen 1, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Anja Bay "Smertefri fødsel"

"Smertefri fødsel" kan købes som ebog. Hvis du køber "Smertefri fødsel" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har fuldendt dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er People'sPress, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anja Bay