Bog & idéAnja Bechmann

Bøger skrevet af Anja Bechmann

Læs mere om Anja Bechmann
6 produkter
6 produkter
Data
TAENKEPAUSER
DataAnja Bechmann
59,95 DKK
Hæftet
(0)
Data
Klassisk og moderne medieteori
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klassisk og moderne medieteoriMikkel Flyverbom
584,96 DKK
Hæftet
(0)
Klassisk og moderne medieteori
Tænkepauser 85-96
BOEGERTILSTAERKPRIS
Tænkepauser 85-96Jørn Borup
414,96 DKK
Hæftet
(0)
Tænkepauser 85-96
Data
DataAnja Bechmann
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Data
Data
DataAnja Bechmann
49,95 DKK
EBOG
(0)
Data
Data
DataAnja Bechmann
49,95 DKK
EBOG
(0)
Data

Mere om Anja Bechmann

Hvis du er på jagt efter en bog skrevet af Anja Bechmann, har du et stort udvalg tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Bechmanns nyeste bogudgivelser.
Bøgerne fra Anja Bechmann kan købes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Data" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Data" i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Data " i serien "Tænkepauser" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Klassisk og moderne medieteori" udgivet af Gyldendal - "Data" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "På tværs af medierne" udgivet af Ajour¤for Update

Anja Bechmanns bøger

Der er seks tilgængelige udgivelser af Anja Bechmann hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Anja Bechmann kommer i et udvalg af formater. Bechmanns bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Data" af Anja Bechmann

"Data" er til salg som ebog. "Data" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er en del af Bechmanns serie "Tænkepauser". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Aarhus Universitetsforlag.

Anja Bechmann "Data"

"Data" kan købes som lydbog. Det betyder, at så snart du har fuldendt dit køb, kan du downloade "Data" som mp3-fil, og så er du klar til at lytte til den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen er med i Bechmanns serie "Tænkepauser". Det er Aarhus Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anja Bechmann