Bog & idéAnja Elfrida Hald

Bøger skrevet af Anja Elfrida Hald

Læs mere om Anja Elfrida Hald
2 produkter
2 produkter
Lederskab med Mening
Lederskab med MeningAnja Elfrida Hald
69,95 DKK
EBOG
(0)
Lederskab med Mening
Lederskab med Mening
Lederskab med MeningAnja Elfrida Hald
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Lederskab med Mening

Mere om Anja Elfrida Hald

Anja Elfrida Hald har forskellige bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Halds seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lederskab med Mening" udgivet af Forfatterskabet.dk - "Lederskab med Mening" udgivet af Forlaget Forfatterskabet.dk

Mere om Anja Elfrida Halds bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Anja Elfrida Hald hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Anja Elfrida Hald kan købes i et udvalg af formater. Bøgerne af Hald er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Anja Elfrida Halds "Lederskab med Mening"

Det er muligt at købe Anja Elfrida Halds "Lederskab med Mening" som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Lederskab med Mening" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Forfatterskabet.dk, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Anja Elfrida Hald "Lederskab med Mening"

"Lederskab med Mening" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Forlaget Forfatterskabet.dk, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anja Elfrida Hald