Bog & idéAnja Korslund

Bøger skrevet af Anja Korslund

Læs mere om Anja Korslund
7 produkter
7 produkter
Nutidens synder - vækker fortidens rædsler
Nutidens synderAnja Korslund
119,95 DKK
EBOG
(0)
Nutidens synder
At dræbe hunden kurerer ikke biddet
STREAM
At dræbe hundenInge Hebsgaard
179,95 DKK
Lydbog
(0)
At dræbe hunden
Drømmen
LavendelgårdenAnja Korslund
119,95 DKK
EBOG
(0)
Lavendelgården
JUL PÅ LAVENDELGÅRDEN
Jul på LavendelgårdenAnja Korslund
79,95 DKK
EBOG
(0)
Jul på Lavendelgården
Lavendelgården - ønsket
ØnsketInge Hebsgaard
119,95 DKK
EBOG
(0)
Ønsket
Formica rufa
Formica rufaInge Hebsgaard
99,95 DKK
EBOG
(0)
Formica rufa
At dræbe hunden kurerer ikke biddet
At dræbe hundenInge Hebsgaard
99,95 DKK
EBOG
(0)
At dræbe hunden

Mere om Anja Korslund

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger skrevet af Anja Korslund. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Korslund.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "At dræbe hunden" udgivet af Griffle - "At dræbe hunden kurerer ikke biddet" udgivet af Inge Hebsgaard/Anja Korslund - "Målet helliger midlet" udgivet af Inge Hebsgaard/Anja Korslund - "Nutidens synder - vækker fortidens rædsler" i serien "Sofie Dieckmann-krimiserie" udgivet af Gigraf - "Målet helliger midlet" i serien "Sofie Dieckmann-krimiserie" udgivet af Gigraf - "Formica rufa" i serien "Sofie Dieckmann-krimiserie" udgivet af Gigraf - "Drømmen" i serien "Lavendelgården" udgivet af Griffle - "At dræbe hunden" udgivet af Griffle - "At dræbe hunden" udgivet af Griffle - "Lavendelgården - Drømmen" udgivet af Griffle - "Målet helliger midlet" i serien "Sofie Dieckmann-krimiserie" udgivet af Griffle - "Nutidens synder" udgivet af Griffle - "Formica rufa" i serien "Sofie Dieckmann-krimiserie" udgivet af Griffle

Bøger skrevet af Anja Korslund

Der er 13 tilgængelige bøger af Anja Korslund hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Anja Korslund kan købes i flere forskellige formater. Korslund har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"At dræbe hunden" af Anja Korslund

Det er muligt at købe Anja Korslunds "At dræbe hunden" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Griffle.

"At dræbe hunden kurerer ikke biddet" af Anja Korslund

"At dræbe hunden kurerer ikke biddet" kan købes som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Inge Hebsgaard/Anja Korslund, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anja Korslund