Bog & idéAnja Madsen Kvols og Benedikte Vilslev Petersen (red.)

Bøger skrevet af Anja Madsen Kvols og Benedikte Vilslev Petersen (red.)

Læs mere om Anja Madsen Kvols og Benedikte Vilslev Petersen (red.)
0 produkter

Mere om Anja Madsen Kvols og Benedikte Vilslev Petersen (red.)

Du kan kun finde en enkelt bog af Anja Madsen Kvols og Benedikte Vilslev Petersen (red.) her hos Bog & idé. Bogen hedder "Pædagogik og lærerfaglighed". Den er udgivet af Klim på dansk. "Pædagogik og lærerfaglighed" er desuden en del af serien "Lærerens grundfaglighed".

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Pædagogik og lærerfaglighed" af Anja Madsen Kvols og Benedikte Vilslev Petersen (red.)

Det er muligt at købe Anja Madsen Kvols og Benedikte Vilslev Petersen (red.)s "Pædagogik og lærerfaglighed" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af -s serie "Lærerens grundfaglighed". Det er Klim, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra -, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Anja Madsen Kvols og Benedikte Vilslev Petersen (red.)