Bog & idéAnja Mandal Jensen

Bøger skrevet af Anja Mandal Jensen

Læs mere om Anja Mandal Jensen
1 produkter
1 produkter
Alle kan flippe
Alle kan flippePeter Olsen
429,95 DKK
Hæftet
(0)
Alle kan flippe

Mere om Anja Mandal Jensen

Der findes flere forskellige bøger fra Anja Mandal Jensen til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Jensens seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Alle kan flippe" udgivet af Alinea - "Digital kultur" udgivet af Gad - "Alle kan flippe" udgivet af Alinea

Bøger af Anja Mandal Jensen

Anja Mandal Jensen har tre bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Jensen fås blot som hæftet. Jensens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Anja Mandal Jensens "Alle kan flippe"

Det er muligt at købe Anja Mandal Jensens "Alle kan flippe" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Alinea.

Anja Mandal Jensen "Digital kultur"

"Digital kultur" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gad.
Detaljer
Fulde navn:
Anja Mandal Jensen