Bog & idéAnker Brink Lund & Christian Edelvold Berg

Bøger skrevet af Anker Brink Lund & Christian Edelvold Berg

Læs mere om Anker Brink Lund & Christian Edelvold Berg
1 produkter
1 produkter
Dansk fondshistorie
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dansk fondshistorieAnker Brink Lund & Christian Edelvold Berg
365,46 DKK
Hæftet
(1)
Dansk fondshistorie

Mere om Anker Brink Lund & Christian Edelvold Berg

Der er bare én bog af Anker Brink Lund & Christian Edelvold Berg tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Dansk fondshistorie". Det er Jurist- og Økonomforbundet, der har udgivet den på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Anker Brink Lund & Christian Edelvold Bergs "Dansk fondshistorie"

Hos Bog & idé er "Dansk fondshistorie" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Jurist- og Økonomforbundet.

Endnu en af Anker Brink Lund & Christian Edelvold Berg skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Anker Brink Lund & Christian Edelvold Berg