Bog & idéAnker Lund Jensen

Bøger skrevet af Anker Lund Jensen

Læs mere om Anker Lund Jensen
2 produkter
2 produkter
Firkløveret på sporet
Firkløveret på sporetAnker Lund Jensen
49,95 DKK
EBOG
(0)
Firkløveret på sporet
Firkløveret på sporet
STREAM
Firkløveret på sporetAnker Lund Jensen
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Firkløveret på sporet

Mere om Anker Lund Jensen

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger fra Anker Lund Jensen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Jensens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "New connexions - that´s it! - materialesæt til folkeskolens afgangsprøve nye prøveformer 1996" udgivet af Alinea - "Firkløveret på sporet" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Firkløveret på sporet" udgivet af SAGA Egmont

Mere om Anker Lund Jensens bøger

Anker Lund Jensen har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan bestille Anker Lund Jensen bøger i forskellige formater. Bøgerne af Jensen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"New connexions - that´s it! - materialesæt til folkeskolens afgangsprøve nye prøveformer 1996" af Anker Lund Jensen

Det er muligt at købe Anker Lund Jensens "New connexions - that´s it! - materialesæt til folkeskolens afgangsprøve nye prøveformer 1996" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Alinea, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Anker Lund Jensen "Firkløveret på sporet"

Hos Bog & idé er "Firkløveret på sporet" tilgængelig som lydbog. Det vil sige, at så snart du har afsluttet dit køb, kan du downloade "Firkløveret på sporet" som mp3-fil, og så er du klar til at lytte til den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Anker Lund Jensen