Bog & idéAnn-Jeanett Foldager

Bøger skrevet af Ann-Jeanett Foldager

Læs mere om Ann-Jeanett Foldager
1 produkter
1 produkter
Lad facaderne falde
Lad facaderne faldeAnn-Jeanett Foldager
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Lad facaderne falde

Mere om Ann-Jeanett Foldager

Der er forskellige bøger skrevet af Ann-Jeanett Foldager tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Foldager.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Lad facaderne falde" udgivet af VÆR - "En invitation til "foster-perspektiver"" udgivet af Visdom - "Livet er mit" udgivet af Visdom - "Livet er mit" udgivet af InspirePeople - "Livet er Mit - en bog om Dimensional Bevidsthed" udgivet af Forlaget Visdom

Ann-Jeanett Foldagers bøger

Du kan finde fem bøger af Ann-Jeanett Foldager her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan købe Ann-Jeanett Foldager bøger i flere formater. Bøgerne af Foldager er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Lad facaderne falde" af Ann-Jeanett Foldager

Hos Bog & idé er "Lad facaderne falde" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er VÆR, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Ann-Jeanett Foldager "En invitation til "foster-perspektiver""

"En invitation til "foster-perspektiver"" kan købes online som e-bog. Så snart du har færdiggjort købet, kan du altså downloade "En invitation til "foster-perspektiver"" på din enhed og begynde at læse. Det er Visdom, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ann-Jeanett Foldager