Bog & idéAnn-Louise Holten

Bøger skrevet af Ann-Louise Holten

Læs mere om Ann-Louise Holten
3 produkter
3 produkter
God ledelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
God ledelseSusanne Ekman
297,46 DKK
Hæftet
(0)
God ledelse
Træning af ledelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Træning af ledelseMads Leth Felsager Jakobsen
203,96 DKK
Hæftet
(0)
Træning af ledelse
Ledelse i offentlige og private organisationer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ledelse i offentlige og private organisationerAnne Bøllingtoft
237,96 DKK
Hæftet
(1)
Ledelse i offentlige og private organisationer

Mere om Ann-Louise Holten

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger fra Ann-Louise Holten. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Holtens nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "God ledelse" udgivet af Gyldendal - "Ledelse i offentlige og private organisationer" i serien "Statskundskab" udgivet af Gyldendal

Ann-Louise Holtens bøger

Ann-Louise Holten har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan kun finde bøgerne fra Holten som hæftet. Bøgerne af Holten er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Gyldendal.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"God ledelse" af Ann-Louise Holten

"God ledelse" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Ann-Louise Holten "Ledelse i offentlige og private organisationer"

Det er muligt at købe Ann-Louise Holtens "Ledelse i offentlige og private organisationer" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "Statskundskab". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Ann-Louise Holten