Bog & idéAnna Burns

Bøger skrevet af Anna Burns

Læs mere om Anna Burns
2 produkter
2 produkter
Mælkemanden
MælkemandenAnna Burns
299,95 DKK
Hæftet
(5)
Mælkemanden
Melkboer
MelkboerAnna Burns
139,95 DKK
Lydbog
(0)
Melkboer

Mere om Anna Burns

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Anna Burns. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Burns' bøger.
Bøgerne fra Anna Burns tilbydes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Mælkemanden" udgivet af Palomar - "Milkman" udgivet af Faber & Faber Fiction

Bøger af Anna Burns

Der er to tilgængelige bøger af Anna Burns hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Anna Burns kan købes i samtlige formater. Burns' bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Anna Burns' "Mælkemanden"

Hos Bog & idé er "Mælkemanden" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Palomar.

Anna Burns "Milkman"

Hos Bog & idé er "Milkman" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er til salg hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Faber & Faber Fiction.
Detaljer
Fulde navn:
Anna Burns