Bog & idéAnna Ehn & Mia Öström

Bøger skrevet af Anna Ehn & Mia Öström

Læs mere om Anna Ehn & Mia Öström
1 produkter
1 produkter
Simsalabim, Sally!
Simsalabim, Sally!Anna Ehn & Mia Öström
319,95 DKK
Hardback
(0)
Simsalabim, Sally!

Mere om Anna Ehn & Mia Öström

Du kan kun bestille en enkelt bog af Anna Ehn & Mia Öström her hos Bog & idé. Bogen hedder "Simsalabim, Sally!". Det er Turbine, der har publiceret den på dansk.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Simsalabim, Sally!" af Anna Ehn & Mia Öström

Det er muligt at købe Anna Ehn & Mia Öströms "Simsalabim, Sally!" som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, blandt andet ud og rejse. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Turbine.

Endnu en af Anna Ehn & Mia Öström fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Anna Ehn & Mia Öström