Bog & idéAnna Erelle

Bøger skrevet af Anna Erelle

2 produkter
2 produkter
Forklædt som jihad-brud
Forklædt som jihad-brudAnna Erelle
119,95 DKK
EBOG
(4)
Forklædt som jihad-brud
Forklædt som Jihad brud
STREAM
Forklædt som jihad brudAnna Erelle
89,95 DKK
Lydbog
(4)
Forklædt som jihad brud

Mere om Anna Erelle

Hvis du søger en bog skrevet af Anna Erelle, ser du et stort sortiment til salg her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Erelles nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Forklædt som jihad-brud" udgivet af People'sPress - "Forklædt som jihad brud" udgivet af People'sPress - "Forklædt som Jihad brud" udgivet af People’sPress - "Forklædt som jihad-brud" udgivet af People’sPress

Bøger skrevet af Anna Erelle

Der er fire tilgængelige udgivelser af Anna Erelle hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Anna Erelle kan købes i samtlige formater. Bøgerne af Erelle er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Forklædt som jihad-brud" af Anna Erelle

Hos Bog & idé er "Forklædt som jihad-brud" tilgængelig som ebog. "Forklædt som jihad-brud" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af People'sPress.

"Forklædt som jihad brud" af Anna Erelle

"Forklædt som jihad brud" kan købes online som lydbog. Fordelen ved at have Anna Erelles "Forklædt som jihad brud" som lydbog er, at du kan høre den, uanset om du er derhjemme eller ude af huset. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har gennemført dit køb. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af People'sPress.
Detaljer
Fulde navn:
Anna Erelle