Bog & idéAnna Funder

Bøger skrevet af Anna Funder

Læs mere om Anna Funder
0 produkter

Mere om Anna Funder

Der findes forskellige bøger skrevet af Anna Funder tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Funder.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Alt hvad jeg er" udgivet af Gyldendal - "Stasiland" i serien "Gyldendal pocket bøger" udgivet af Rosenkilde - "Alt hvad jeg er " i serien "Gyldendal paperback" udgivet af Gyldendal - "Stasiland" i serien "Gyldendal pocket bøger" udgivet af Gyldendal - "Alt hvad jeg er" i serien "Gyldendal paperback" udgivet af Gyldendal - "Alt hvad jeg er" i serien "Gyldendal paperback" udgivet af Gyldendal - "Stasiland" i serien "Gyldendal pocket bøger" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Anna Funder

Du kan bestille syv bøger af Anna Funder her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Anna Funder kan købes i flere forskellige formater. Funder har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Alt hvad jeg er" af Anna Funder

"Alt hvad jeg er" findes på den digitale boghylde som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Stasiland" af Anna Funder

Hos Bog & idé er "Stasiland" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er med i Funders serie "Gyldendal pocket bøger". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Rosenkilde.
Detaljer
Fulde navn:
Anna Funder