Bog & idéAnna Meeuwisse & Hans Swärd

Bøger skrevet af Anna Meeuwisse & Hans Swärd

Læs mere om Anna Meeuwisse & Hans Swärd
1 produkter
1 produkter
Perspektiver på sociale problemer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Perspektiver på sociale problemerAnna Meeuwisse
368,96 DKK
Hæftet
(0)
Perspektiver på sociale problemer

Mere om Anna Meeuwisse & Hans Swärd

Anna Meeuwisse & Hans Swärd har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Perspektiver på sociale problemer". Det er Gyldendal, der har udgivet den på dansk. "Perspektiver på sociale problemer" er desuden tilknyttet serien "Socialpædagogisk Bibliotek".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Anna Meeuwisse & Hans Swärds "Perspektiver på sociale problemer"

Det er muligt at købe Anna Meeuwisse & Hans Swärds "Perspektiver på sociale problemer" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "Socialpædagogisk Bibliotek". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Swärd, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Anna Meeuwisse & Hans Swärd