Bog & idéAnna-Mette Thomsen

Bøger skrevet af Anna-Mette Thomsen

Læs mere om Anna-Mette Thomsen
2 produkter
2 produkter
Bæredygtig coaching
Bæredygtig coachingAnna-Mette Thomsen
49,95 DKK
EBOG
(0)
Bæredygtig coaching
Bæredygtig coaching
Bæredygtig coaching Anna-Mette Thomsen
79,95 DKK
Lydbog
(0)
Bæredygtig coaching

Mere om Anna-Mette Thomsen

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger skrevet af Anna-Mette Thomsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Thomsens seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Stressbehandling der øger resiliens i og efter behandling i den organisatoriske kontekst" i serien "Artikel fra Erhvervspsykologi" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Stresscoaching" udgivet af Thomsen

Bøger skrevet af Anna-Mette Thomsen

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Anna-Mette Thomsen hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Anna-Mette Thomsen kommer i et udvalg af formater. Bøgerne af Thomsen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Anna-Mette Thomsens "Stressbehandling der øger resiliens i og efter behandling i den organisatoriske kontekst"

Hos Bog & idé er "Stressbehandling der øger resiliens i og efter behandling i den organisatoriske kontekst" tilgængelig som ebog. "Stressbehandling der øger resiliens i og efter behandling i den organisatoriske kontekst" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er en del af Thomsens serie "Artikel fra Erhvervspsykologi". Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Stresscoaching" af Anna-Mette Thomsen

Hos Bog & idé er "Stresscoaching" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Thomsen, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anna-Mette Thomsen