Bog & idéAnna Rosling Rönnlund

Bøger skrevet af Anna Rosling Rönnlund

Læs mere om Anna Rosling Rönnlund
3 produkter
3 produkter
Factfulness
FactfulnessAnna Rosling Rönnlund
299,95 DKK
Hæftet
(9)
Factfulness
Factfulness - Hvordan den moderne verden virkelig skal forstås
STREAM
Factfulness - Hvordan den moderne verden virkelig skal forståsAnna Rosling Rönnlund
99,95 DKK
Lydbog
(13)
Factfulness - Hvordan den moderne verden virkelig skal forstås
Factfulness
Factfulness - Hvordan den moderne verden virkelig skal forståsAnna Rosling Rönnlund
189,95 DKK
EBOG
(9)
Factfulness - Hvordan den moderne verden virkelig skal forstås

Mere om Anna Rosling Rönnlund

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Anna Rosling Rönnlund. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Rönnlund.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Factfulness - Hvordan den moderne verden virkelig skal forstås" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Factfulness - Hvordan den moderne verden virkelig skal forstås" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Factfulness" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger af Anna Rosling Rönnlund

Du kan bestille tre bøger af Anna Rosling Rönnlund her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Anna Rosling Rönnlund kommer i forskellige formater. Rönnlunds bøger er desuden lavet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Lindhardt og Ringhof.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Anna Rosling Rönnlunds "Factfulness - Hvordan den moderne verden virkelig skal forstås"

Hos Bog & idé er "Factfulness - Hvordan den moderne verden virkelig skal forstås" tilgængelig som lydbog. Du kan derudover altid have "Factfulness - Hvordan den moderne verden virkelig skal forstås" af Anna Rosling Rönnlund med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har afsluttet købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din computer, tablet eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.

Anna Rosling Rönnlund "Factfulness - Hvordan den moderne verden virkelig skal forstås"

"Factfulness - Hvordan den moderne verden virkelig skal forstås" er tilgængelig online som ebog. Så snart du har færdiggjort købet, kan du altså downloade "Factfulness - Hvordan den moderne verden virkelig skal forstås" på din enhed og begynde at læse. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Anna Rosling Rönnlund