Bog & idéAnna Twardy

Bøger skrevet af Anna Twardy

Læs mere om Anna Twardy
1 produkter
1 produkter
Śpij, Atuś, śpij
Śpij, Atuś, śpijAnna Twardy
19,95 DKK
Lydbog
(0)
Śpij, Atuś, śpij

Mere om Anna Twardy

Der er blot én bog af Anna Twardy tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Śpij, Atuś, śpij". Den er publiceret af SAGA Egmont på pol. "Śpij, Atuś, śpij" er desuden tilknyttet serien "Kryminalne opowiadanie z Trójmiastem w tle".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Śpij, Atuś, śpij" af Anna Twardy

Det er muligt at købe Anna Twardys "Śpij, Atuś, śpij" som lydbog. Du kan også altid have "Śpij, Atuś, śpij" af Anna Twardy med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har gennemført købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din computer, tablet eller smartphone, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er en del af Twardys serie "Kryminalne opowiadanie z Trójmiastem w tle". Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på pol.

Endnu en af Anna Twardy skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Anna Twardy