Bog & idéAnne Bårdsgård

Bøger skrevet af Anne Bårdsgård

Læs mere om Anne Bårdsgård
2 produkter
2 produkter
Norske vanter fra Selbu
Norske vanter fra SelbuAnne Bårdsgård
349,95 DKK
Hardback
(0)
Norske vanter fra Selbu
Selbuvotter
SelbuvotterAnne Bårdsgård
499,95 DKK
Indbundet
(0)
Selbuvotter

Mere om Anne Bårdsgård

Der er kun én bog af Anne Bårdsgård tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Norske vanter fra Selbu". Det er Turbine, der har publiceret den på dansk.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Anne Bårdsgårds "Norske vanter fra Selbu"

Det er muligt at købe Anne Bårdsgårds "Norske vanter fra Selbu" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Turbine.

Dette er en også en skøn bog fra Bårdsgård, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Bårdsgård