Bog & idéAnne Berest

Bøger skrevet af Anne Berest

4 produkter
4 produkter
Postkortet
PostkortetAnne Berest
299,95 DKK
Indbundet
(8)
Postkortet
How to be Parisian - Wherever You Are
How to be Parisian - Wherever You AreAnne Berest
259,95 DKK
Indbundet
(0)
How to be Parisian - Wherever You Are
Postkortet
STREAM
PostkortetAnne Berest
149,95 DKK
Lydbog
(8)
Postkortet
Postkortet
PostkortetAnne Berest
149,95 DKK
EBOG
(8)
Postkortet

Mere om Anne Berest

Her hos Bog & idé har du et bredt udvalg af bøger fra Anne Berest. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bøger fra Berest.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Anne Berests bøger udbydes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "How to be Parisian - Wherever You Are" udgivet af Ebury Press - "How to be Parisian" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "How to be Parisian - kærlighed, stil & dårlige vaner" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "How to be Parisian - kærlighed, stil & dårlige vaner" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Anne Berests bøger

Du kan finde fire bøger af Anne Berest her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Berests bøger fås i et udvalg af formater. Bøgerne af Berest er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Anne Berests "How to be Parisian - Wherever You Are"

"How to be Parisian - Wherever You Are" kan købes online som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Ebury Press.

Anne Berest "How to be Parisian"

"How to be Parisian" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Berest