Bog & idéAnne Bjerre

Bøger skrevet af Anne Bjerre

Læs mere om Anne Bjerre
1 produkter
1 produkter
Frit Fransk
BOEGERTILSTAERKPRIS
Frit FranskPaul Klitnæs
314,96 DKK
Hæftet
(1)
Frit Fransk

Mere om Anne Bjerre

Der findes en del bøger skrevet af Anne Bjerre tilgængelig online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Bjerre.
Bøgerne fra Anne Bjerre udbydes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Guide til skriftlig dansk htx og teknisk eux" udgivet af Systime - "Kommunikationspotentialet i børns tegninger" udgivet af Danmarks Lærerhøjskole, Institut for Pædagogik og Psykologi - "Blærerøv og Bjerrehuus" udgivet af People´s Price - "Livet i mine mænd, pocket" udgivet af Rosinante - "Er vinter nær -" udgivet af Høst - "DIIS report Guests or trash" udgivet af Danish Institute for International Studies - "Blærerøv og Bjerrehuus" udgivet af People'sPress - "Frit Fransk" udgivet af Systime - "Mig og Henry" udgivet af Skriveforlaget - "Mange masker" udgivet af Kristensen & Ko - "Forsegling & symbiose" udgivet af Arkitekskolens Forlag - "Specialerække. "It depends on the family"" udgivet af Institut for Antropologi

Bøger af Anne Bjerre

Du kan bestille 12 bøger af Anne Bjerre her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Bjerres bøger fås i flere forskellige formater. Bøgerne af Bjerre er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Guide til skriftlig dansk htx og teknisk eux" af Anne Bjerre

Det er muligt at købe Anne Bjerres "Guide til skriftlig dansk htx og teknisk eux" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Systime, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Anne Bjerre "Kommunikationspotentialet i børns tegninger"

Dette er en også en fantastisk bog fra Bjerre, som du godt kan glæde dig til at læse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Danmarks Lærerhøjskole, Institut for Pædagogik og Psykologi.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Bjerre