Bog & idéAnne Blond

Bøger skrevet af Anne Blond

Læs mere om Anne Blond
3 produkter
3 produkter
Hans J. Wegner
Hans J. Wegnerm.fl.
409,95 DKK
Hæftet
(0)
Hans J. Wegner
Henry Moore
BOEGERTILSTAERKPRIS
Henry Moorem.fl.
340,26 DKK
Hæftet
(0)
Henry Moore
Júlíana Sveinsdóttir mellem Island og Danmark
BOEGERTILSTAERKPRIS
Júlíana Sveinsdóttir mellem Island og DanmarkAnne Blond
124,46 DKK
Hæftet
(0)
Júlíana Sveinsdóttir mellem Island og Danmark

Mere om Anne Blond

Her hos Bog & idé tilbyder vi et stort udvalg af bøger af Anne Blond. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Blond.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Henry Moore" udgivet af Kunstmuseet i Tønder - "Hans J. Wegner" udgivet af Kunstmuseet i Tønder - "Júlíana Sveinsdóttir mellem Island og Danmark" udgivet af Kunstmuseet i Tønder¤Sophienholm

Mere om Anne Blonds bøger

Der er tre tilgængelige bøger af Anne Blond hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Blonds bøger kommer kun som hæftet. Blonds bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Henry Moore" af Anne Blond

"Henry Moore" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Kunstmuseet i Tønder, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Anne Blond "Hans J. Wegner"

Det er muligt at købe Anne Blonds "Hans J. Wegner" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Kunstmuseet i Tønder.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Blond