Bog & idéAnne Boyer

Bøger skrevet af Anne Boyer

Læs mere om Anne Boyer
3 produkter
3 produkter
Beklædning imod kvinder
BOEGERTILSTAERKPRIS
Beklædning imod kvinderAnne Boyer
144,46 DKK
Hæftet
(3)
Beklædning imod kvinder
Ikke at dø
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ikke at døAnne Boyer
237,96 DKK
Indbundet
(3)
Ikke at dø
Beklædning imod kvinder
STREAM
Beklædning imod kvinderAnne Boyer
69,95 DKK
Lydbog
(3)
Beklædning imod kvinder

Mere om Anne Boyer

Hos Bog & idé kan du kun finde en enkelt bog af Anne Boyer. Bogen har titlen "Beklædning imod kvinder". Den er udgivet af OVO press på dansk.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Anne Boyers "Beklædning imod kvinder"

Hos Bog & idé er "Beklædning imod kvinder" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af OVO press.

Endnu en af Anne Boyer fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Boyer