Bog & idéAnne Cassidy

Bøger skrevet af Anne Cassidy

Læs mere om Anne Cassidy
1 produkter
1 produkter
Talking to Strangers, TR 3
Talking to Strangers, TR 3Anne Cassidy
119,95 DKK
Hæftet
(0)
Talking to Strangers, TR 3

Mere om Anne Cassidy

Hvis du er på jagt efter en bog skrevet af Anne Cassidy, ser du et stort udbud på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Cassidys nyeste bøger.
Bøgerne fra Anne Cassidy udbydes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Skyld" udgivet af Flachs - "Talking to Strangers, TR 3" i serien "Teen readers Level 1" udgivet af Easy Readers - "Ægte kærlighed? " i serien "Gyldendals grå serie" udgivet af Gyldendal

Anne Cassidys bøger

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Anne Cassidy hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Anne Cassidy kan købes i flere formater. Anne Cassidy bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Anne Cassidys "Skyld"

Det er muligt at købe Anne Cassidys "Skyld" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Flachs.

"Talking to Strangers, TR 3" af Anne Cassidy

Det er muligt at købe Anne Cassidys "Talking to Strangers, TR 3" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Teen readers Level 1". Det er Easy Readers, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Cassidy