Bog & idéAnne Gray

Bøger skrevet af Anne Gray

Læs mere om Anne Gray
2 produkter
2 produkter
Den terapeutiske ramme
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den terapeutiske rammeAnne Gray
125,96 DKK
Hæftet
(0)
Den terapeutiske ramme
Den terapeutiske ramme
Den terapeutiske rammeAnne Gray
129,95 DKK
EBOG
(0)
Den terapeutiske ramme

Mere om Anne Gray

Vi har hos Bog & idé mange bøger skrevet af Anne Gray. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Gray.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den terapeutiske ramme" i serien "Klassikere" udgivet af Hans Reitzels Forlag - "Den terapeutiske ramme" udgivet af Gyldendal

Bøger af Anne Gray

Der er to tilgængelige udgivelser af Anne Gray hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Anne Gray fås i et udvalg af formater. Grays bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Den terapeutiske ramme" af Anne Gray

Hos Bog & idé er "Den terapeutiske ramme" tilgængelig som ebog. "Den terapeutiske ramme" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er med i serien "Klassikere". Det er Hans Reitzels Forlag, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Den terapeutiske ramme" af Anne Gray

"Den terapeutiske ramme" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Gray