Bog & idéAnne Gregersen

Bøger skrevet af Anne Gregersen

Læs mere om Anne Gregersen
2 produkter
2 produkter
Café Dolly
BOEGERTILSTAERKPRIS
Café DollyAnnette Johansen
322,96 DKK
Indbundet
(0)
Café Dolly
Copenhagen's Buddhas
Copenhagen's BuddhasMeike Herzog
209,95 DKK
Hæftet
(0)
Copenhagen's Buddhas

Mere om Anne Gregersen

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger af Anne Gregersen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Gregersens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Adult Worlds - Textbook" udgivet af Gyldendal - "Fra konflikt til fællesskab" udgivet af Anis - "Café Dolly: Picabia, Schnabel, Willumsen" udgivet af Hatje Cantz¤i kommission hos Strandberg Publishing - "Livskraft" udgivet af Forlaget Anis - "Visuelt salg" udgivet af Erhvervsskolernes Forlag

Bøger skrevet af Anne Gregersen

Anne Gregersen har fem bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan finde Anne Gregersen bøger i flere forskellige formater. Gregersens bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Adult Worlds - Textbook" af Anne Gregersen

"Adult Worlds - Textbook" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Fra konflikt til fællesskab" af Anne Gregersen

"Fra konflikt til fællesskab" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Anis.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Gregersen