Bog & idéAnne Grue

Bøger skrevet af Anne Grue

Læs mere om Anne Grue
1 produkter
1 produkter
Sidste forestilling
Sidste forestillingAnne Grue
109,95 DKK
EBOG
(7)
Sidste forestilling

Mere om Anne Grue

Der er flere forskellige bøger fra Anne Grue tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Grues nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sidste forestilling" i serien "Dan Sommerdahl" udgivet af Politikens Forlag - "Sidste forestilling" i serien "Dan Sommerdahl" udgivet af Politikens Forlag - "Sidste forestilling " i serien "Dan Sommerdahl" udgivet af Gyldendal - "Judaskysset" udgivet af Gyldendal - "Sidste forestilling" i serien "Dan Sommerdahl" udgivet af Politikens Forlag

Anne Grues bøger

Anne Grue har fem bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Bøgerne fra Anne Grue kommer i flere formater. Grues bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Anne Grues "Sidste forestilling"

"Sidste forestilling" kan købes som ebog. Med "Sidste forestilling" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er en del af Grues serie "Dan Sommerdahl". Det er Politikens Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Anne Grue "Sidste forestilling"

"Sidste forestilling" er tilgængelig online som lydbog. Det vil sige, at så snart du har afsluttet dit køb, kan du downloade "Sidste forestilling" som mp3-fil, og så er du klar til at lytte til den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen er en del af serien "Dan Sommerdahl". Det er Politikens Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Grue