Bog & idéAnne Haslund Hansen

Bøger skrevet af Anne Haslund Hansen

Læs mere om Anne Haslund Hansen
1 produkter
1 produkter
Dansk ekspeditionshistorie (1) I kongens og oplysningens tjeneste 1600-1850
Dansk ekspeditionshistorie (1) I kongens og oplysningens tjeneste 1600-1850Anne Haslund Hansen
159,95 DKK
EBOG
(1)
Dansk ekspeditionshistorie (1) I kongens og oplysningens tjeneste 1600-1850

Mere om Anne Haslund Hansen

Vi har hos Bog & idé flere bøger skrevet af Anne Haslund Hansen. På listen nedenfor ser du Haslund Hansens seneste bogudgivelser.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Anne Haslund Hansens bøger tilbydes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Dansk ekspeditionshistorie 1-3" udgivet af Gads Forlag - "Arrivals" udgivet af Vandkunsten¤National Museum of Denmark - "Hjembragt 1767-2017" udgivet af Vandkunsten¤Nationalmuseet - "Niebuhr's museum" udgivet af Vandkunsten - "Niebuhrs museum" i serien "Carsten Niebuhr biblioteket" udgivet af Vandkunsten

Mere om Anne Haslund Hansens bøger

Anne Haslund Hansen har fem bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Du kan kun købe Haslund Hansens bøger som indbundet. Anne Haslund Hansen bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Anne Haslund Hansens "Dansk ekspeditionshistorie 1-3"

Hos Bog & idé er "Dansk ekspeditionshistorie 1-3" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gads Forlag, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Anne Haslund Hansen "Arrivals"

Hos Bog & idé er "Arrivals" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Vandkunsten¤National Museum of Denmark.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Haslund Hansen