Bog & idéAnne Holm Jakobsen

Bøger skrevet af Anne Holm Jakobsen

Læs mere om Anne Holm Jakobsen
2 produkter
2 produkter
Ventil
VentilAnne Holm Jakobsen
79,95 DKK
Paperback
(0)
Ventil
Ventil
VentilAnne Holm Jakobsen
69,95 DKK
EBOG
(0)
Ventil

Mere om Anne Holm Jakobsen

Vi har hos Bog & idé en del bøger af Anne Holm Jakobsen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Jakobsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ventil" udgivet af Books on Demand - "Ventil" udgivet af Books on Demand

Mere om Anne Holm Jakobsens bøger

Der er to tilgængelige bøger af Anne Holm Jakobsen hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Anne Holm Jakobsen fås i samtlige formater. Bøgerne af Jakobsen er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Books on Demand.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Anne Holm Jakobsens "Ventil"

Det er muligt at købe Anne Holm Jakobsens "Ventil" som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Ventil" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Books on Demand.

Anne Holm Jakobsen "Ventil"

"Ventil" findes på den digitale boghylde som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Books on Demand, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Holm Jakobsen