Bog & idéAnne Hyttel Agerholm

Bøger skrevet af Anne Hyttel Agerholm

Læs mere om Anne Hyttel Agerholm
0 produkter

Mere om Anne Hyttel Agerholm

Der findes flere forskellige bøger skrevet af Anne Hyttel Agerholm online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Agerholm.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fag" i serien "Grundbog i sygepleje" udgivet af Gyldendal - "Fag" udgivet af Munksgaard

Bøger skrevet af Anne Hyttel Agerholm

Der er to tilgængelige udgivelser af Anne Hyttel Agerholm hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Agerholm kommer kun som indbundet. Bøgerne af Agerholm er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Fag" af Anne Hyttel Agerholm

Hos Bog & idé er "Fag" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden ofte have smudsomslag. Bogen er en del af Agerholms serie "Grundbog i sygepleje". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Anne Hyttel Agerholm "Fag"

Det er muligt at købe Anne Hyttel Agerholms "Fag" som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden tit have smudsomslag. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Munksgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Hyttel Agerholm