Bog & idéAnne Illemann Christensen

Bøger skrevet af Anne Illemann Christensen

Læs mere om Anne Illemann Christensen
2 produkter
2 produkter
Survey
SurveyClaus D. Hansen
449,95 DKK
Hæftet
(0)
Survey
Forebyggende sundhedsarbejde
Forebyggende sundhedsarbejdeBjørn E. Holstein
659,95 DKK
Hæftet
(0)
Forebyggende sundhedsarbejde

Mere om Anne Illemann Christensen

Her hos Bog & idé finder du et bredt udvalg af bøger skrevet af Anne Illemann Christensen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Christensens seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Forebyggende sundhedsarbejde" udgivet af Gyldendal - "Survey" i serien "Samfundsvidenskabernes metoder" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Anne Illemann Christensen

Du kan finde to bøger af Anne Illemann Christensen her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Bøgerne fra Christensen kommer bare som hæftet. Bøgerne af Christensen er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Gyldendal.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Forebyggende sundhedsarbejde" af Anne Illemann Christensen

Hos Bog & idé er "Forebyggende sundhedsarbejde" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Anne Illemann Christensen "Survey"

Det er muligt at købe Anne Illemann Christensens "Survey" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Christensens serie "Samfundsvidenskabernes metoder". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Illemann Christensen