Bog & idéAnne-Julie Boesen Pedersen

Bøger skrevet af Anne-Julie Boesen Pedersen

Læs mere om Anne-Julie Boesen Pedersen
2 produkter
2 produkter
Metoder i kriminologi
Metoder i kriminologiRune Holst Scherg
579,95 DKK
Hæftet
Metoder i kriminologi
Den lille bog om metode
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den lille bog om metodeTrine Krab Nyby
243,95 DKK
Hæftet
Den lille bog om metode

Mere om Anne-Julie Boesen Pedersen

Der findes en del bøger fra Anne-Julie Boesen Pedersen tilgængelig her hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Pedersens seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Metoder i kriminologi" i serien "Sociologi" udgivet af Gyldendal - "Den lille bog om metode" udgivet af Gyldendal

Mere om Anne-Julie Boesen Pedersens bøger

Du kan købe to bøger af Anne-Julie Boesen Pedersen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan kun bestille bøgerne fra Pedersen som hæftet. Bøgerne af Pedersen er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Gyldendal.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Metoder i kriminologi" af Anne-Julie Boesen Pedersen

Hos Bog & idé er "Metoder i kriminologi" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af Pedersens serie "Sociologi". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Anne-Julie Boesen Pedersen "Den lille bog om metode"

Det er muligt at købe Anne-Julie Boesen Pedersens "Den lille bog om metode" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Anne-Julie Boesen Pedersen