Bog & idéAnne Katrine Rask

Bøger skrevet af Anne Katrine Rask

2 produkter
2 produkter
Studiegrupper
StudiegrupperIb Ravn
209,95 DKK
Hæftet
(0)
Studiegrupper
Studieteknik
StudieteknikLise Alsted Henrichsen
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Studieteknik

Mere om Anne Katrine Rask

Anne Katrine Rask har en del bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bøger fra Rask.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Studieteknik" udgivet af Gyldendal - "Studiegrupper" udgivet af Gyldendal - "Studiegrupper" udgivet af Gyldendal

Bøger af Anne Katrine Rask

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Anne Katrine Rask hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan kun finde bøgerne fra Rask som hæftet. Rasks bøger er desuden udgivet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Gyldendal.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Studieteknik" af Anne Katrine Rask

Det er muligt at købe Anne Katrine Rasks "Studieteknik" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Anne Katrine Rask "Studiegrupper"

Det er muligt at købe Anne Katrine Rasks "Studiegrupper" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Katrine Rask