Bog & idéAnne Kielgast

Bøger skrevet af Anne Kielgast

Læs mere om Anne Kielgast
1 produkter
1 produkter
Esben Weile Kjær – People are the ultimate spectacle
BOEGERTILSTAERKPRIS
Esben Weile Kjær – People are the ultimate spectacleAnna Weile Kjær
331,96 DKK
Hardback
(0)
Esben Weile Kjær – People are the ultimate spectacle

Mere om Anne Kielgast

Du kan kun købe en enkelt bog af Anne Kielgast her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Esben Weile Kjær – People are the ultimate spectacle". Den er udgivet af Roulette Russe på dansk.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Anne Kielgasts "Esben Weile Kjær – People are the ultimate spectacle"

Det er muligt at købe Anne Kielgasts "Esben Weile Kjær – People are the ultimate spectacle" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sørger for, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Roulette Russe, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra -, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Kielgast