Bog & idéAnne Kirsti Ruud

Bøger skrevet af Anne Kirsti Ruud

Læs mere om Anne Kirsti Ruud
1 produkter
1 produkter
Hvorfor spurte ingen meg? : kommunikasjon med barn i utfordrende livssituasjoner
Hvorfor spurte ingen meg? : kommunikasjon med barn i utfordrende livssituasjonerAnne Kirsti Ruud
449,95 DKK
Hæftet
(0)
Hvorfor spurte ingen meg? : kommunikasjon med barn i utfordrende livssituasjoner

Mere om Anne Kirsti Ruud

Du kan kun bestille en enkelt bog af Anne Kirsti Ruud her hos Bog & idé. Det er "Hvorfor spurte ingen meg? : kommunikasjon med barn i utfordrende livssituasjoner". Den er publiceret af Gyldendal akademisk på norsk bokmål.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Anne Kirsti Ruuds "Hvorfor spurte ingen meg? : kommunikasjon med barn i utfordrende livssituasjoner"

"Hvorfor spurte ingen meg? : kommunikasjon med barn i utfordrende livssituasjoner" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal akademisk, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på norsk bokmål.

Endnu en af Anne Kirsti Ruud skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Anne Kirsti Ruud